ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιεϊρίνια στα δεξιά, έναν χρόνο μετά!

H επιστροφή του αρχηγού στο δεξί άκρο της άμυνας και η… σύμπτωση!

Published

on

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει αγωνιστεί έως σήμερα σε 282 επίσημα παιχνίδια, καταγράφοντας 49 γκολ και 42 ασίστ!

Σε αυτά τα ματς, ο αρχηγός του Δικεφάλου κλήθηκε να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ, ως αριστερός εξτρέμ, ως αριστερός μέσος, ως δεξί μπακ, ως δεξί εξτρέμ, ως δεξιός μέσος, ως επιτελικός μέσος αλλά και επτά φορές ως στόπερ!

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει ο Λευτέρης Λύρατζης στον αστράγαλο, ο 36χρονος Πορτογάλος θα είναι εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να υπερασπιστεί το δεξί άκρο της “ασπρόμαυρης” άμυνας, με τον ίδιο να έχει πράξει κάτι ανάλογο σε 22 παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με απολογισμό 6 γκολ και 1 ασίστ!

Πότε ήταν η τελευταία φορά; Στις 19 Σεπτεμβρίου 2021, συμπτωματικά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της περσινής σεζόν, στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Τελικό αποτέλεσμα; 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, με τον Βιεϊρίνια να είναι ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα, νικώντας στο 27ο λεπτό τον Τσιφτσή από τα έντεκα βήματα, μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Comments

Trending