ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι θα βρει ο Τσιγγάρας στην Τουλούζ

Τι θα αντιμετωπίσει στην Γαλλία ο νεαρός χαφ

Published

on

Όπως αποκάλυψε χθες το PAOK24, ο Χάρης Τσιγγάρας θα γίνει κάτοικος Τουλούζης με τον ΠΑΟΚ και την Τουλούζ να συμφωνούν σε ένα ποσό που φτάνει τις 300 χιλ. ευρώ για τον δανεισμό του Έλληνα μέσου.

Η Τουλούζ ιδρύθηκε το 1970 και από φέτος αγωνίζεται και πάλι στην Α’ κατηγορία της Γαλλίας, καθώς την περσινή σεζόν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Γαλλίας. Η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε σχετικά μέτρια στο πρωτάθλημα και μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή η Γαλλική ομάδα έδειξε πόσο πολύ ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της τον Τσιγγάρα, ο οποίος θα βρει χώρο για να καταγράψει συμμετοχές, μιας και οι επιλογές του νέου του προπονητή για την μεσαία γραμμή είναι μετρημένες. Ο νεαρός θα έχει τις ευκαιρίες του να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν.

Τα… δυνατά χαρτιά του Φιλίπ Μοντανιέ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι οι δύο Ολλανδοί, Βαν Ντε Μπούμεν και ο Στάιν Σπίρινγκς, οι οποίοι αγωνίζονται ακατάπαυστα, αλλά και ο Βέλγος αρχηγός της ομάδας Μπρεχτ Ντεζαεγκέρε. Ο πρώτος την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Ligue2 είχε 12 γκολ και 21 ασίστ, ενώ ο δεύτερος σημείωσε 1 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Ντεζαεγκέρε αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στην Τουλούζ από την Γάνδη, καταγράφοντας 27 συμμετοχές, κατα τις οποίες σημείωσε 2 γκολ και 4 ασίστ. Οι θετικές του εμφανίσεις ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας να βγάλουν από τα ταμεία τους 1.5 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσουν από τους Βέλγους.

Οι υπόλοιποι μέσοι που συμπληρώνουν το ρόστερ της ομάδας είναι παίκτες που πήραν προαγωγή από την Β’ ομάδα της Τουλούζ και φαίνεται πως ακόμη δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Μοντανιέ, με τον Χάρη Τσιγγάρα να μπαίνει από νωρίς στα βαθιά καθώς θα χρειαστεί σε πρώτη φάση να δώσει ανάσες στα χαφ της Τουλούζ και γιατί όχι να διεκδικήσει στη συνέχεια θέση βασικού.

Comments

Trending