ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματέο Γκαρσία: “Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ”

Ο άσος του Άρη για το παιχνίδι και το πέναλτι

Published

on

Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ματέο Γκαρσία να στέκεται στο χαμένο πέναλτι, μιλώντας για όσα έγιναν στο παιχνίδι.

Είναι περίεργο γιατί είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο μας, πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζουμε στην έδρα μας. Από την πρώτη στιγμή βγήκαμε να κερδίσουμε, δυστυχώς δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, γι’ αυτό και μας μένει αυτή η αίσθηση“, ανέφερε αρχικά ο άσος του Άρη, μιλώντας στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:

Οπωσδήποτε μένει πικρία, γιατί όταν υπάρχει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία όπως αυτή του πέναλτι, χάνοντας την η ψυχολογία της ομάδας πέφτει. Αλλά ακόμα και μετά προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και να βρούμε ευκαιρίες, με την ώθηση του κόσμου. Ωστόσο δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Από τη μια μεριά ναι γιατί η ομάδα κόντρα στον Παναιτωλικό έκανε ένα κακό παιχνίδι, απέναντι στον ΠΑΟΚ δημιουργήσαμε μια καλύτερη εντύπωση, ωστόσο δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δεν καταφέραμε τους στόχους μας“.

Comments

Trending