ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελ Καντουρί: Τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ

Τι ισχύει με την αποβολή του Μαροκινού

Published

on

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποβλήθηκε στο 90+6′ της αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την τρίτη αγωνιστική της Superleague. Η απόφαση του Γκοντίνιο να αποβάλλει τον Μαροκινό παίκτη του ΠΑΟΚ, σε μια φάση που δεν έκανε απολύτως τίποτα, δημιουργεί πρόβλημα στον Δικέφαλο που θα πρέπει να στερηθεί τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με την Λαμία.

Από εκεί και πέρα όμως η ανησυχία στις τάξεις των ασπρόμαυρων μεγαλώνει, για την περίπτωση να τιμωρηθεί ο Ελ Καντουρί με παραπάνω από μια αγωνιστικές.

Αρχικά, σύμφωνα με τον κανονισμό, στο Άρθρο 8 του πειθαρχικού κώδικα αναφέρεται πως η απευθείας κόκκινη τιμωρεί τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή αυτόματα για μια αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, μεγάλο ρόλο στην υπόθεση παίζει, σαφώς, ότι αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Ελ Καντουρί θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (8/9). Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα χρήσης του βίντεο με όσα συνέβησαν στο φινάλε του αγώνα με τον Άρη. Το βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν επρόκειτο για αποβολή άλλου παίκτη από αυτόν που θα έπρεπε.

Στην εκδίκαση της Πέμπτης θα εξακριβωθεί ποια θα είναι η τιμωρία του Μαρονικού μεσοεπιθετικού, με το ενδεχόμενο για μία, δύο, ακόμη και τρεις αγωνιστικές να είναι ανοιχτό. Φυσικά, ότι και αν αποφασιστεί, ο ΠΑΟΚ θα έχει δικαίωμα έφεσης.

Comments

Trending