ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμπλοκή στον Βόλο, επίθεση κατά ανηλίκων στο Κουκάκι!

Η οπαδική βία καλά κρατεί ανά την Ελλάδα!

Published

on

Δύο ακόμα περιστατικά οπαδικής βίας καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα.

Σήμερα τα ξημερώματα, στα Παλαιά του Βόλου, όπως αναφέρουν ιστοσελίδες της Θεσσαλίας, μία ομάδα ανδρών κινήθηκε εναντίον νεαρού που φορούσε μπλούζα του ΠΑΟΚ και απαίτησαν να τη βγάλει, με την αντιπαράθεση που ακολούθησε να εξελίσσεται γρήγορα σε σύρραξη, ενώ χθες το μεσημέρι στην Αθήνα και δη στο Κουκάκι, έλαβε χώρα ακόμα ένα περιστατικό!

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 15:00, παρέα τριών 16χρονων που κατευθύνονταν σε πάρκο της περιοχής, έγινε στόχος τριών ατόμων, επίσης ανήλικων, έξω από καφετέρια! Μάλιστα, ένας από τους τρεις τελευταίους, με την απειλή κατσαβιδιού, ρώτησε τους 16χρονους “τι ομάδα είστε” αφού ο ίδιος και οι δύο φίλοι του τους ακινητοποίησαν, με έναν εξ αυτών να καταφέρνει να ξεφύγει και τους άλλους δύο να δέχονται δυνατά χτυπήματα στον αυχένα!

Το δεύτερο περιστατικό αναφέρθηκε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της καφετέριας προκειμένου να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να φτάσουν στα ίχνη τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του ενός 16χρονου αναμένεται σήμερα να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Comments

Trending