ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κούτσιας και το μέλλον του

Το συμβόλαιο και η προοπτική του Βόλου

Published

on

Νωρίτερα, μέσα από το PAOK24, ενημερωθήκατε για την πορεία των επαφών που υπάρχει μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου για την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες από τους «ασπρόμαυρους».

Στο προσκήνιο όμως για τον Δικέφαλο έρχεται και το τι θα γίνει με την περίπτωση του Γιώργου Κούτσια, που δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το αντίστροφο δρομολόγιο από αυτό του Ισπανού ποδοσφαιριστή και να καταλήξει στην ομάδα της Μαγνησίας.

Ο νεαρός επιθετικός αποτελεί σίγουρα έναν παίκτη – επένδυση για τον Δικέφαλο, όμως τη δεδομένη στιγμή με τους Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας στο ρόστερ και από τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» πλέον αγωνίζονται μόνο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο τη φετινή σεζόν, δεν είναι σίγουρο ότι θα βρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, προκειμένου να μην μείνει ανενεργός, δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο η προοπτική παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο.

Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεπεραστεί το θέμα που υπάρχει με το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, καθώς μπαίνει στην τελευταία του χρονιά.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο και εν συνεχεία να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Comments

Trending