ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τακτική και αποφάσεις

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Λουτσέσκου

Published

on

Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να θέλουν να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο, το τέταρτο σε πέντε παιχνίδια και να πάνε με ηρεμία στη διακοπή.

Οι “ασπρόμαυροι” θα έχουν δύο εβδομάδες για δουλειά σε όλους τους τομείς, ωστόσο, προηγείται η αναμέτρηση με τους Κρητικούς με την προετοιμασία να συνεχίζεται σήμερα.

Το “ραντεβού” είναι ξανά στη Νέα Μεσημβρία, με την τακτική να βρίσκεται ξανά σε πρώτο πλάνο, με τον Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του με φόντο τον ΟΦΗ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μπορεί να υπολογίζει πλέον και τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που εξέτισε την τιμωρία του κι επιστρέφει, ενώ η προσοχή στρέφεται και στον Ντομινίκ Κοτάρσκι που χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης, επιστρέφοντας στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Τόσο σήμερα, όσο κι αύριο ο Λουτσέσκου αναμένεται να φανερώσει τα πλάνα του με φόντο τον ΟΦΗ, με τον Ρουμάνο να τους έχει όλους διαθέσιμους, με εξαίρεση τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Comments

Trending