ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Γκολ με το σταγονόμετρο και αρνητικό ρεκόρ

Επίδοση που αναδεικνύει το πρόβλημα στην επίθεση

Published

on

Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο του -χρονικά- παιχνίδι, ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, για την πέμπτη αγωνιστική της ελληνικής Superleague. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο τέρμα και τα τελειώσει το ματς, πριν ισοφαρίσουν οι κρητικοί στην τελευταία φάση. Ακόμη μια φορά που οι ασπρόμαυροι ανέδειξαν το πρόβλημα τους στο σκοράρισμα.

Ένα πρόβλημα που κουβαλάει ο ΠΑΟΚ από την περσινή σεζόν. Με τον ΟΦΗ ήταν το 35ο επίσημο παιχνίδι του Δικεφάλου στο οποίο πέτυχε λιγότερα από 3 γκολ. Τέτοια επίδοση δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά στην εποχή Ιβάν Σαββίδη, με την αμέσως επόμενη να είναι τα 22 παιχνίδια στα τέλη της σεζόν 2020/21 και τις αρχές της σεζόν 2021/22.

Ακριβώς 9 μήνες έχει ο ΠΑΟΚ να πετύχει τουλάχιστον 3 τέρματα σε ένα ματς, με την τελευταία φορά να καταγράφεται στον Βόλο, στις 23/1/2022 και την νίκη με 0-4 για το περσινό πρωτάθλημα. Επίσης εντυπωσιακό αποτελεί το γεγονός πως σε αυτά τα 35 παιχνίδια, οι ασπρόμαυροι έχουν σκοράρει 2 γκολ σε μόλις 8.

Νούμερα που δείχνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το παραγωγικό πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα και απαντά εν μέρη στο πως ο Κούρτιτς την περασμένη σεζόν ήταν πρώτος σκόρερ με 18 γκολ, μιας και μεσοεπιθετικοί και φορ δεν είχαν νούμερα.

Comments

Trending