ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ πέρσι και φέτος στην πρώτη διακοπή

Η βαθμολογική συγκομιδή και οι βαθμοί μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές

Published

on

Η πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος έφτασε, με τον ΠΑΟΚ να είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 11 βαθμούς ως τώρα, με τρεις νίκες (Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία στην Τούμπα και δύο ισοπαλίες (Άρης και ΟΦΗ εκτός έδρας).

Όπως φέτος, έτσι και πέρσι, η πρώτη διακοπή της Super League, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, είχε πραγματοποιηθεί μετά την πέμπτη αγωνιστική. Μάλιστα, το αντίστοιχο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, είχε αρκετές ομοιότητες με το φετινό, καθώς εκτός του ότι είχε αντιμετωπίσει ξανά ΟΦΗ και Παναιτωλικό (και τους δύο εκτός έδρας όμως) είχε δώσει και πάλι ένα ντέρμπι, κόντρα στην ΑΕΚ τότε, στην Τούμπα.

Η σεζόν είχε ξεκινήσει με το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν 4/4 νίκες και 12 βαθμοί. 0-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, 1-2 με τον Παναιτωλικό, 2-0 με την ΑΕΚ και 1-2 με τον ΟΦΗ, πριν τη διακοπή.

Φέτος, η σεζόν ξεκίνησε με 2/2 στην Τούμπα (1-0 επί του Παναιτωλικού και 2-1 επί του Ατρόμητου) ακολούθησε το 0-0 με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», η νίκη με 1-0 επί της Λαμίας και το 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο περσινός ΠΑΟΚ, είχε σκοράρει οκτώ φορές στα πρώτα πέντε παιχνίδια του, ο φετινός έχει πετύχει ακριβώς τα μισά, έχοντας σκοράρει περισσότερο από ένα γκολ, μόνο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με το νικητήριο τέρμα του Νάρεϊ στις καθυστερήσεις.

Φέτος παραμένει αήττητος, σε αντίθεση με πέρσι που γνώρισε την ήττα με το «καλημέρα» από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει ένα βαθμό λιγότερο (11 αντί 12 πέρσι). Ο δρόμος για τη συνέχεια, βέβαια, είναι μακρύς…

Comments

Trending