ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ώρα φιλικού για τους παίκτες του Λουτσέσκου

Τα νέα της προπόνησης του Σαββάτου

Published

on

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (24/9) ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο τον Πανσερραϊκό σε φιλικό, στις 17:00 το απόγευμα. Ραζβάν Λουτσέσκου και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση του φιλικού, σε μια προπόνηση που περιείχε διάφορες ασκήσεις, οικογενειακό διπλό και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιάννης Μιχαηλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από το χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, απόρροια της περσινής χρονιάς και του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική των Play-Off της Superleague.

Αμφότεροι, φυσικά, δεν θα αγωνιστούν στο επικείμενο παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών, την ώρα που ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους διεθνείς που λείπουν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, για τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες.

«Το προπονητικό φιλικό της Κυριακής (25.09) κόντρα στον Πανσερραϊκό θα ξεκίνησει στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα διεξαχθεί κεκλεσμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία εκπροσώπων τον ΜΜΕ» αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που υπενθύμισε πως δεν θα υπάρχει κάλυψη του αγώνα.

Comments

Trending