ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότε… ηγέτης του ελληνικού ποδοσφαίρου, τώρα… τίποτα!

Καμία αναφορά από τον Κώστα Μανωλά στον έναν, τον μοναδικό, τον ευεργέτη, τον ανυπέρβλητο, τον φιλάνθρωπο, Βαγγέλη Μαρινάκη!

Published

on

Δυστυχώς  στη ζωή, οι… μεγάλοι έρωτες κάποτε τελειώνουν! Όπως για παράδειγμα ο έρωτας του Κώστα Μανωλά για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο εξυμνούσε σε κάθε ευκαιρία τους προηγούμενους μήνες, φτάνοντας στο… υπέρτατο σημείο όταν η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ!

“Οι ηγέτες του ελληνικού ποδοσφαίρου απέδειξαν ότι η Ελλάδα δεν τους χωράει!! Πολλά συγχαρητήρια!!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς στον λογαριασμό του στο Instagram στις 29 Μαΐου, ως λεζάντα στη φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του γιου του!

Τέσσερις σχεδόν μήνες αργότερα, ο πρώην πλέον αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Σαρζά, δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στον… ηγέτη, στην ανάρτηση με την οποία αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του!

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη. Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μία δύσκολη στιγμή.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη την στήριξη. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου όπως και την αγαπημένη μου ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός!» αναφέρει το… μεταφρασμένο μήνυμα του Κώστα Μανωλά!

Comments

Trending