ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: “Μία δυνατή προπόνηση κόντρα στον Πανσερραϊκό”

Έτσι “διάβασε” ο ΠΑΟΚ το φιλικό

Published

on

ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα, με τον Σαΐντ να ανοίγει το σκορ για τους Σερραίους και τον Νάρεϊ να ισοφαρίζει στο φινάλε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr για όσα έγιναν στην Τούμπα:

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Πανσερραϊκό, με το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου να δοκιμάζει πρόσωπα και καταστάσεις στο γήπεδο ενόψει επανέναρξης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετά λεπτά στα επίσημα παιχνίδια κι έκαναν δοκιμές πριν το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Το παιχνίδι είχε ένταση, ρυθμό και δυναμικές μονομαχίες με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18′, με τον ΠΑΟΚ να έχει δοκάρι στο 12′ με τον Κουαλιάτα.

Ο Ουρουγουανός είχε δύο ακόμα καλές στιγμές στο πρώτο μέρος χωρίς να βρει στόχο, ενώ ο Δικέφαλος έφτιαξε κι άλλες φάσεις, χωρίς να βρει κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδωσαν ακόμα περισσότερο χώρο στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει την κατοχή, να κάνει τελικές και να ισοφαρίζει στο φινάλε με τον Νάρεϊ μετά από ασίστ του Ολιβέιρα.

Ο Μπράντον Τόμας ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι αποχώρησε. Ο Ισπανός θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα (26.09).

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ζίβκοβιτς (60′ Ταλιχμανίδης), Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κάργας, Ράφα Σοάρες (67′ Τσαούσης), Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες (67′ Μουργκ), Ελ Καντουρί, Ρικάρντο (46′ Μπράντον, 85′ Ολιβέιρα), Κουαλιάτα, Ολιβέιρα (67′ Νάρεϊ).

Comments

Trending