ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέκαρε Ράφα Σοάρες ο Λουτσέσκου

Επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς για τον Πορτογάλο

Published

on

Ευκαιρία για δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα αποτέλεσε για τον Ράζβαν Λουτσέσκου το φιλικό τεστ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό στην Τούμπα που έληξε ισόπαλο (1-1).

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκε στο… μικροσκόπιο του Ρουμάνου τεχνικού ήταν και ο Ράφα Σοάρες.

Ο Πορτογάλος αμυντικός είχε να αγωνιστεί από τα παιχνίδια για την Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Μάλιστα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είχε σταθεί άτυχος καθώς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί δικέφαλο με αποτέλεσμα να μπει στα… πιτς.

Μπορεί το διάστημα να περνούσε και ο Ράφα Σοάρες να είχε επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αλλά όχι και στις επιλογές του Λουτσέσκου, ο οποίος είχε κατά καιρούς αναφερθεί στην περίπτωση του Πορτογάλου.

«Ο Ράφα Σοάρες επιστρέφει από τον τραυματισμό του, είναι σε στάδιο επανένταξης αλλά δεν έχει επανέλθει πλήρως από άποψη φυσικής κατάστασης» είχε πει ο Ρουμάνος τεχνικός λίγο πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στις 12/9 ο Λουτσέσκου μίλησε ξανά για τον Ράφα Σοάρες λέγοντας τότε:

«Και τώρα έχουμε ποδοσφαιριστές που μόλις επέστρεψαν, όπως ο Ράφα Σοάρες που δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο ιδανικό σημείο ετοιμότητας».

Τελικά, το φιλικό με τον Πανσερραϊκό σήμανε και την επιστροφή του Πορτογάλου σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τον ποδοσφαιριστή να ξεκινάει στο βασικό σχήμα και να παίζει για 67 λεπτά προτού παραχωρήσει τη θέση του στον Τσαούση.

Comments

Trending