ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιβάν Νάσμπεργκ δύο μήνες μετά

Πέρασε καιρός για να πατήσει χορτάρι ξανά ο Νορβηγός

Published

on

Το χθεσινό φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό αποτέλεσε μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τεστάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του που για διάφορους λόγους δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ιβάν Νάσμπεργκ, με το Νορβηγό κεντρικό αμυντικό να αγωνίζεται για πρώτη φορά, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Νάσμπεργκ υπέστη θλάση στις πρώτες του προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός, με τον ίδιο να έχει ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Κόντρα στους Σερραίους ο Νορβηγός αγωνίστηκε για 90 λεπτά, κάτι που είχε να συμβεί από τις 24 Ιουλίου και το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Βαλερέγκα κόντρα στη Βίκινγκ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά μεσολάβησε ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη, και ο τραυματισμός με αποτέλεσμα να μείνει εκτός γηπέδων για δύο μήνες.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Ίνγκασον-Κουλιεράκη είναι πολύ δύσκολο να σπάσει, αλλά το γεγονός πως ο Νάσμπεργκ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι για τον Λουτσέσκου που βλέπει να έχει στα χέρια του ακόμα μία λύση ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Comments

Trending