ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σένκεφελντ: «Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ»

Για το παιχνίδι της Τούμπας μίλησε ο Ολλανδός αμυντικός των «Πρασίνων»

Published

on

Συνέντευξη σε Αθηναϊκή εφημερίδα έδωσε ο 31χρονος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφλντ, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επερχόμενο ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο οποίο όπως αναφέρει δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ.

 

Ειδικότερα, ο Ολλανδός παίκτης είπε: 

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό υλικό, έχουμε αρχίσει εξαιρετικά αλλά για να είμαστε ειλικρινείς μας βοήθησε η έδρα μας. Πιστεύω πως πλέον έχουμε τη νοοτροπία για να παίζουμε το ίδιο καλά και εκτός έδρας. Έχουμε πάρει τα μαθήματά μας από πέρσι. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Εγώ αποφεύγω τα μεγάλα λόγια, καλύτερα να αποδεικνύουμε με πράξεις».

Για το ότι δεν έχει αγωνιστεί βασικός: «Έχω επιστρέψει, ξαναβρίσκω τη φόρμα μου και περιμένω. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν. Σέβομαι την απόφασή του, τα άλλα παιδιά έχουν κερδίσει με την αξία τους θέση στην ενδεκάδα. Οφείλω να σεβαστώ την προσπάθειά τους».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουν σημασία οι προσδιορισμοί φαβορί και αουτσάιντερ. Πέρσι στο πρωτάθλημα δεν είχαμε βελτιωθεί ακόμη τόσο πολύ και χάσαμε. Χάσαμε και στα playoffs αλλά τότε είχαμε δώσει βαρύτητα στην προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου».

Comments

Trending