ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο Κούρτιτς είναι ο πιο σημαντικός μέσος της εθνικής Σλοβενίας»

Πως αντιμετωπίζεται η απουσία του για το ματς με την Σουηδία

Published

on

Ο Γιασμίν Κούρτιτς θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας με την Σουηδία για το Nations League, με τον μέσο του ΠΑΟΚ να συμπληρώνει κάρτες και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Με αφορμή αυτήν την απουσία τοποθετήθηκαν τόσο ο προπονητής της ομάδας, Ματίας Κεκ, στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι, όσο και ο σκάουτερ και στενός συνεργάτης του, Λάσε Γιάκομπσον, με τον τελευταίο να αναφέρει:

«Είναι ο πιο σημαντικός μέσος της εθνικής Σλοβενίας. Δεν ξέρουμε πραγματικά αν επηρεάζει γενικότερα τις επιλογές του αντίπαλου προπονητή, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Κούρτιτς δεν θα παίξει. Είναι ένας κομβικός παίκτης γι’ αυτούς. Πιστεύω και ελπίζω ότι η απουσία Κούρτιτς θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι τους. Είναι ο παίκτης που μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να την βγάλει καλά προς την επίθεση, όταν πιέζει ο αντίπαλος. Ας ελπίσουμε ότι η απουσία του από το παιχνίδι θα έχει αρνητικό αντίκτυπο για τη Σλοβενία» ενώ από την πλευρά του ο προπονητής δήλωσε:

«Σημαίνουν πολλά για την ομάδα (αναφερόμενος και στην απουσία του Σπόραρ) αλλά έχουμε κι άλλους παίκτες, δεν παίζουν μόνοι τους. Περιμένω από όσους παίξουν να δείξουν την ίδια ενέργεια»

Comments

Trending