ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εύκολα, δύσκολα! (vid)

Σαν σήμερα η… περιπετειώδης πρόκριση του ΠΑΟΚ εις βάρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ!

Published

on

28 Σεπτεμβρίου 2000. Σαν σήμερα, πριν από 22 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Ιερουσαλήμ τη Μπεϊτάρ στο πλαίσιο των αγώνων – ρεβάνς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, έχοντας ως “προίκα” τη νίκη με 3-1 στην Τούμπα.

Στο 16΄, ο Τάσος Κατσαμπής ανοίγει με κεφαλιά το σκορ για τον Δικέφαλο και στο 43΄ ο Δημήτρης Ναλιτζής πετυχαίνει το 2-0 με διπλή προσπάθεια, βάζοντας τις βάσεις για έναν ευρωπαϊκό… περίπατο, έχοντας προηγηθεί στο 38΄ μία τεράστια απόκρουση του Κυριάκου Τοχούρογλου!

Ωστόσο, δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μειώνουν σε 1-2 με τον Σιβίλια και ενώ κάποιοι φίλοι της Μπεϊτάρ είχαν ήδη αποχωρήσει από το γήπεδο (!) και στο 54΄ ο Αμπούκσις πετυχαίνει από τα έντεκα βήματα το 2-2, “εξαργυρώνοντας” το πέναλτι που κέρδισε ο Σιβίλια από τον Ιφεάνι Ουντέζε!

Μάλιστα, η Μπεϊτάρ προηγήθηκε στο 62΄ με κεφαλιά του Σιβίλια και είδε τις ελπίδες της για πρόκριση να αναπτερώνονται για τα καλά, με τον Βασίλη Μπορμπόκη να σουτάρει άουτ στο 67΄, τον Μισράχι να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 81΄ να πετύχει το 4-2 και τον Παντελή Κωνσταντινίδη στο 90ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 3-3!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Βενετίδης, Ουντέζε, Αμπονσά, Κατσιαμπής, Τετράτζε, Κωνσταντινίδης, Καμπς (62′ Καφές), Ναλιτζής (90′ Σπάσιτς), Οκκάς (72′ Εγκωμίτης).

Comments

Trending