ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έσπασε το… ρόδι ο Αστέρας

“Καθάρισαν” τον ΟΦΗ οι Αρκάδες

Published

on

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για φέτος, υποδεχόμενος τον ΟΦΗ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Οι Αρκάδες έσπασαν -επιτέλους- το… ρόδι, με τον ΟΦΗ από την άλλη να επιστρέφει στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ πριν από τη διακοπή.

Ο Αστέρας ευτύχησε να προηγηθεί στο 19ο λεπτό, όταν ο Μπαρτόλο έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά κι ο Τιλίκα έκανε το σωστό τελείωμα έξω από την περιοχή, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι δεν πάτησαν… φρένο, αλλά έψαξαν το δεύτερο γκολ και το βρήκαν, στο 44ο λεπτό. Μπαράλες, Μπαρτόλο και Γκαρντάφσκι συνεργάστηκαν ολόσωστα κι ο τελευταίος έκανε το πλασέ για το 2-0.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος, με τον Νιόπλια να κάνει τις αλλαγές του σε μία προσπάθεια να πετύχει κάτι καλό η ομάδα του, ενώ κι ο Αστέρας έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλβάρες, Ιγκλέσιας (75΄Βαλιέντε), Μπαρτόλο (75΄Μπερτόλιο) (87΄Ριέρα), Νομίνγκεθ (46΄Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάφσκι (65΄Κρέσπι), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (73΄Τοράρινσον), Μεγιάδο (46΄Τοράλ), Ντιούσε (62΄Στάικος), Περέα, Ντίκο (57΄Μπουζούκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (46΄Μπιφουμά).

Comments

Trending