ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέλσον Ολιβέιρα: Γκολ μετά από έναν και πλέον χρόνο

Είχε να σκοράρει από το ντεμπούτο του ο Πορτογάλος

Published

on

Ο ΠΑΟΚ πέρυσι προχώρησε στην απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα, με τους ανθρώπους της ομάδας του Δικεφάλου να στηρίζουν πολλά για την επιθετική λειτουργία της ομάδας στον Πορτογάλο.

Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Ολιβέιρα, με τον στράικερ του ΠΑΟΚ να τραυματίζεται πολύ σοβαρά, μόλις στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι του με τα ασπρόμαυρα.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε ιδανικά τη θητεία του στον Δικέφαλο, σκοράροντας στο ντεμπούτο του στην Ιρλανδία κόντρα στην Μποέμιανς, γκολ που αποδείχθηκε μάλιστα καθοριστικό καθώς έκανε πιο εύκολη την ανατροπή και την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Τούμπας.

Στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, ο Πορτογάλος υπέστη ρήξη χιαστών, χάνοντας ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. με τον ίδιο να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση τον Απρίλιο. Μοναδική συμβολή του στο τελευταίο διάστημα της περσινής σεζόν, η ασίστ που έδωσε στον Αντόνιο Τσόλακ στον επαναληπτικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Η πρώτη του χρονιά στον Δικέφαλο ολοκληρώθηκε με μόλις 9 παιχνίδια με τα ασπρόμαυρα.

Και φέτος η χρονιά για τον ίδιο ξεκίνησε με το αριστερό, καθώς τραυματίστηκε ύστερα από χτύπημα του Κοτάρσκι, μένοντας εκτός προπονήσεων για ένα διάστημα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει ξεκινήσει βασικός προσπαθώντας να βρει τη φόρμα του, ενώ χθες απέναντι στον Παναθηναϊκό για όσο είχε δυνάμεις ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ μετά από ένα χρόνο και δύο μήνες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν ο χθεσινός τραυματισμός του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, με την παρουσία του να κρίνεται απαραίτητη τη δεδομένη χρονική στιγμή για την ομάδα.

Comments

Trending