ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Έξι παιχνίδια με το ίδιο μοτίβο

Τα κοινά στοιχεία στο γκολ

Published

on

Ο ΠΑΟΚ μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Superleague, μετρά ισάριθμα γκολ στην επίθεση ενώ έχει δεχτεί τέσσερα τέρματα. Από την μια είναι εμφανές το πρόβλημα στο σκοράρισμα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, από την άλλη τα χρονικά των γκολ αναδεικνύουν το ζήτημα που υπάρχει στην ενέργεια και την ένταση των παικτών, μετά το 65ο -περίπου- λεπτό.

Τα πέντε από τα έξι τέρματα του Δικεφάλου σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων, με μοναδική εξαίρεση να αποτελεί το νικητήριο γκολ του Νάρεϊ με τον Ατρόμητο, στο 90+6′ του παιχνιδιού. Ακόμη πιο ειδικά, τα τέσσερα από αυτά τα πέντε γκολ μπήκαν στο πρώτο 20λεπτο, δείγμα του δυνατού ξεκινήματος και της υπεροχής του ΠΑΟΚ στα πρώτα ημίχρονα.

Αντίστοιχα, όλα -χωρίς εξαίρεση- τα εις βάρος του γκολ έχουν σημειωθεί στην επανάληψη κάθε αγώνα. Μάλιστα, τα τρία από τα τέσσερα μπήκαν μετά το 65ο λεπτό, όπου περίπου παρατηρείται η πτώση στην απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ. Έτσι οι ασπρόμαυροι απώλεσαν 2 βαθμούς με τον ΟΦΗ, με το γκολ των κρητικών να έρχεται στο 90+12′ (!), ενώ έχασαν και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τον Αϊτόρ να πετυχαίνει το 1-2 στο 72′. Ο ΠΑΟΚ την «γλίτωσε» στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου δέχτηκε γκολ στο 90+2′ και κατάφερε να απαντήσει 4 λεπτά αργότερα.

Comments

Trending