ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aργεντινή: Χαμός στο Χιμνάσια-Μπόκα, διακοπή κι ένας νεκρός (vids)

Ξέφυγε εντελώς η κατάσταση

Published

on

Λίγες μόνο ημέρες μετά τα τραγικά γεγονότα στην Ινδονησία, όπου τουλάχιστον 135 οπαδοί έχασαν τη ζωή τους, σημειώθηκαν νέα φοβερά επεισόδια, αυτή τη φορά στην Αργεντινή και στο παιχνίδι της Χιμνάσια Λα Πλάτα με την Μπόκα Τζούνιορ.

Ο αγώνας διακόπηκε λόγω επεισοδίων και ρήξης δακρυγόνων από την αστυνομία, όταν μόλις στο 8ο λεπτό υπήρξαν συγκρούσεις οπαδών της Χιμνάσια με τις αστυνομικές δυνάμεις κι οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας 57χρονος οπαδός έχασε την ζωή του από καρδιοαναπνευστική ανακοπή, μετά τη χρήση χημικών.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών κι αυτά, μεταφέρθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην μπορούν να αναπνεύσουν και να τρέχουν στα αποδυτήρια, ενώ ο κόσμος που ήταν στις κερκίδες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η αναμέτρηση διακόπηκε και πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση του διαιτητή, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, πρόκειται να εισηγηθεί τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης για λόγους ασφαλείας.

Comments

Trending