ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μετράει» παρουσίες ο Λουτσέσκου!

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για Λιβαδειά, ξεκαθαρίζει το τοπίο για τέσσερις!

Published

on

Προς το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας κατευθύνονται αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και όλοι όσοι στελεχώνουν το “ασπρόμαυρο” αγωνιστικό τμήμα!

Και αυτό γιατί η σημερινή προπόνηση, με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά (16:30), ξεκινάει στις 10:30, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας!

Κατά τη διάρκειά της δε, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι έχει να κάνει με το ποιοι θα είναι “μάχιμοι” και ποιοι όχι, με τέσσερις να βρίσκονται στο… μεταίχμιο!

Πιο συγκεκριμένα, αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που δεν προπονήθηκε χθες λόγω ίωσης, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο αλλά και ο Ιβάν Νάσμπεργκ που ένιωσε μια μικρή επιβάρυνση, ενώ θα φανεί εν πολλοίς το αν ο Νέλσον Ολιβέιρα, που χθες επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, θα είναι σε θέση να πάρει αύριο φανέλα βασικού ή όχι!

Από την άλλη, σίγουρα εκτός θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και φυσικά ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Comments

Trending