ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις του Δικεφάλου “επιστρέφουν” Λιβαδειά

Ένας άλλος ΠΑΟΚ, τέσσερα χρόνια μετά

Published

on

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας, για την 7η αγωνιστική της Superleague, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό.

Ήταν 17/12/2018 όταν οι ασπρόμαυροι αντιμετώπισαν τελευταία φορά τον Λεβαδειακό στην έδρα του, την χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ, με τον ΠΑΟΚ να περνά νικηφόρα με 1-2 χάρη στα γκολ των Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ.

Από το ρόστερ εκείνης της χρονιάς, μόνο 4 ποδοσφαιριστές είναι και σήμερα στον σύλλογο. Ο λόγος για τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Σβέριρ Ίνγκασον. Ο τελευταίος ωστόσο αποκτήθηκε στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου του 2019, με αποτέλεσμα να μην αποτελεί μέλος της ομάδας που επισκέφθηκε τελευταία φορά την Λιβαδειά.

Κοινός παρονομαστής είναι φυσικά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να έχει κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Δικεφάλου, επίσης σε παιχνίδι στην Λιβαδειά, τον Αύγουστο του 2017.

 

Comments

Trending