ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Για την 8η νίκη στη Λιβαδειά

Ενδιαφέρονται στοιχεία πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό

Published

on

Την όγδοη του νίκη ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Λεβαδειακού σήμερα, με την ΠΑΕ να αναφέρει σχετικά στην ιστοσελίδα της…

«– 18 αναμετρήσεις με τον Λεβαδειακό έχει ο ΠΑΟΚ στην Βοιωτία και στις επτά από αυτές έφυγε με τη νίκη, στις πέντε υπήρξε ισοπαλία και έξι φορές ηττήθηκε.

– Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ανεξάρτητα έδρας, ο ΠΑΟΚ μετρά ισάριθμες νίκες, με τις τρεις αναμετρήσεις να είναι για το πρωτάθλημα και τη μια για το Κύπελλο Ελλάδας.

– Παραμένει αήττητος στα 11 τελευταία του παιχνίδια με τον Λεβαδειακό εντός και εκτός έδρας, με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες.

– Η τελευταία νίκη του Λεβαδειακού επί του ΠΑΟΚ είναι στις 13 Απριλίου 2014 με 3-2 (14’ Τόνι Βαρέλα, 17’ Μιλοσάβλιεφ, 29’ Κονέ – 47’ Ολίσε, 88’ Βούκιτς).

– 29 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Λεβαδειακού, με τον Βλάνταν Ίβιτς να έχει σημειώσει τρία από αυτά και μάλιστα σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.

– Οι τελευταίες αναμέτρησεις του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό ήταν την σεζόν 2018-19, με νίκη 2-1 στην Βοιωτία (75’ Ζησόπουλος – 41’ Πρίγιοβιτς, 46’ Μπίσεσβαρ ) και 5-0 στην Τούμπα (3’ Σάκχοφ, 9’ Μπίσεσβαρ , 53’ Βαρέλα, 60’ Σάκχοφ, 81’ Σφιντέρσκι).

– Οι τρεις από τις επτά νίκες του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό είναι με σκορ 1-0, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο με 2-1. Το παζλ συμπληρώνουν το 3-0 και το 2-0. Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός έχει έξι νίκες που είναι όλες με διαφορετικό σκορ.

– Μόλις σε δύο αναμετρήσεις δεν έχουν σημειωθεί γκολ, αφού υπάρχει λευκή ισοπαλία, ενώ ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει παρουσιαστεί δύο φορές το 2-2, ενώ υπάρχει και το 1-1.

– Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 4 Οκτωβρίου 1987, με νίκη 4-2 του Λεβαδειακού. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει νίκη στα πέντε πρώτα του παιχνίδια εκεί (2 ισοπαλίες – 3 ήττες) και η πρώτη επικράτηση του ήταν στις 12 Μαρτίου 1995 με 1-0 χάρη στο γκολ του Αντώνη Γιουκούδη».

Comments

Trending