ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SL2: Σέντρα στις… 6 Νοεμβρίου!

Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και… καλά κρασιά!

Published

on

16 Oκτωβρίου ήταν και… πάει! Όπως προκύπτει, στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας να ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με τις ομάδες που πήραν τελευταίες το εισιτήριο της ανόδου (ΠΑΟ Ρουφ, Ηλιούπολη και Ηρακλής Λάρισας), αλλά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Στα… υπόλοιπα, έγινε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του Διαγόρα Ρόδου να “μετακομίσει” στον Βόρειο όμιλο και να καλύψει έτσι το κενό της Ξάνθης, ενώ μετά από… κλήρωση, τη θέση του Διαγόρα στον Νότιο όμιλο πήρε η Ηλιούπολη και κατ΄ επέκταση τη θέση του Εργοτέλη πήρε ο ΠΑΟ Ρουφ, προκειμένου να μην επαναληφθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος! Από την πλευρά του, ο Ηρακλής Λάρισας θα πάρει το πρόγραμμα της… ομάδας Α!

Το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Ελλάδας, στα… καλύτερά του!

Και για όσους έχουν… χάσει τη μπάλα, οι δύο όμιλοι της φετινής Super League 2 διαμορφώθηκαν ως εξής:

Βόρειος όμιλος: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας Ρόδου.

Νότιος όμιλος: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

Comments

Trending