ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούτσιας εναντίον Βρακά!

Με «χρώμα» ΠΑΟΚ η πρώτη μάχη της 8ης αγωνιστικής της Superleague

Published

on

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Superleague ανοίγει στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» με τον ΝΠΣ Βόλο να υποδέχεται τον Λεβαδειακό, το Σάββατο (15/10) στις 17:15.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν δανειστεί παίκτη από τον ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να διαθέτουν τον Γιώργο Κούτσια, ο οποίος σκόραρε το πρώτο επίσημο γκολ του στο ελληνικό πρωτάθλημα, την προηγούμενη αγωνιστική στην νίκη με 3-2 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Από την άλλη, για την ομάδα της Βοιωτίας είναι ο Γιώργος Βρακάς, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να συμβάλλει πέρυσι τα μέγιστα στην άνοδο του Λεβαδειακού στην μεγάλη κατηγορία, κάτι που «ανάγκασε» του ιθύνοντες της ομάδας να κινηθούν για την ανανέωση του δανεισμού του.

O Κούτσιας μετρά ως τώρα 3 συμμετοχές με την ομάδα της Μαγνησίας, απέναντι σε Ιωνικό και Άρη ολιγόλεπτες -κάτω από πέντε λεπτά- ενώ με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκε για 30 λεπτά, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα της ομάδας του Κώστα Μπράτσου.

Ο Βρακάς αντιθέτως, βρίσκεται σταθερά στα βασικά πλάνα του Λεβαδειακού, έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια έως τώρα, πλην αυτού με τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική. Στις πέντε από τις έξι πρώτες αγωνιστικές βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα ενώ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Comments

Trending