ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκάλυψη PAOK24: Κυνηγητό ΠΑΟΚ σε Τρεϊμάνις – Πινέιρο

Επιστολή της ΠΑΕ σε ΕΠΟ και συγκεκριμένες απαιτήσεις με αφορμή το κορυφαίο σκάνδαλο της ιστορίας του VAR

Published

on

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μετά τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη και την απόφαση σκάνδαλο του μη καταλογισμού πέναλτι στη φάση του 64΄.

Όπως σας αποκαλύπτει το PAOK24, από εχθές η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει στείλει επιστολή στην ΕΠΟ από την οποία ζητά να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που πρέπει, έτσι ώστε να γίνει γνωστό το τι ακριβώς συνέβη σε όλους τους αρμόδιους φορείς.

Από τη στιγμή που η ελληνική ΚΕΔ δεν είναι σε θέση να τιμωρήσει κάποιον από τους ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία ενημέρωσης όλων των εμπλεκόμενων έτσι ώστε να υπάρξουν κυρώσεις στους δύο πρωταγωνιστές του σκανδάλου.

Ο ΠΑΟΚ ζητά να σταλεί βίντεο με τα πεπραγμένα των Τρεϊμάνις – Πινέιρο, στις ομοσπονδίες της Λετονίας και της Πορτογαλίας, όπως βέβαια και στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της είναι υποχρεωμένη να κινήσει την διαδικασία. Γενικά στην Ομοσπονδία υπάρχει προβληματισμός για τους ορισμούς των ξένων διαιτητών, μιας και ο Μπένετ δείχνει εγκλωβισμένος στις επιλογές του προκατόχου του.

Comments

Trending