ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο του ΠΑΟΚ ανάμεσα στους χειρότερους της Τότεναμ!

Τον έναν τον θυμάστε σίγουρα! Τον δεύτερο;

Published

on

Αφιέρωμα στις 15 χειρότερες μεταγραφές της ιστορίας της Τότεναμ, έκανε η γνωστή ιστοσελίδα FourFourTwo! Στην… πρώτη θέση, βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2012-13!

Ναι, σωστά μαντέψατε. Πρόκειται για τον Μπονγκάνι Κουμάλο, τον οποίο ο Δικέφαλος έφερε στην Τούμπα ως δανεικό από τα “Σπιρούνια” το καλοκαίρι του 2012, με τον συντάκτη του αφιερώματος να αναφέρει:

Ο αμυντικός Μπονγκάνι Κουμάλο αποκτήθηκε από την Τότεναμ τον Ιανουάριο του 2011 από την Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ της πατρίδας του, τη Νότια Αφρική. Όταν αποχώρησε από το κλαμπ 4,5 χρόνια αργότερα, δεν αγωνίστηκε σε ούτε ένα λεπτό σε επίσημο παιχνίδι της Τότεναμ.

Η Τότεναμ δάνεισε τον ποδοσφαιριστή πέντε φορές, σε Ρέντινγκ, Πρέστον, Ντονκάστερ και Κόλτσεστερ στην Αγγλία αλλά και στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2012-13. Ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Νότια Αφρική με τους Bidvest Wits“.

Στην έβδομη θέση της – όχι και τόσο… τιμητικής λίστας – βρίσκεται και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομά του με τον ΠΑΟΚ, έστω και ως προπονητής.

Ο λόγος για τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου, για τον οποίο τονίζεται: “Ήταν ένας από τους “διάσημους πέντε του Όσβάλντο Αρντίλες. Ο Ντουμιτρέσκου υπέγραψε στην Τότεναμ το καλοκαίρι του 2014, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική Ρουμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ.

Αυτή η σπουδαία ομάδα, στην οποία συμμετείχαν παίκτες όπως οι Γκεόργκι Χάτζι, Γκεόργκι Ποπέσκου, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ιοάν Λουπέσκου και Νταν Πετρέσκου, έφτασε στα προημιτελικά χάρη στα δύο γκολ του Ντουμιτρέσκου εναντίον της Αργεντινής.

Μετά από ένα λαμπερό ξεκίνημα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, σύντομα ακολούθησε σκάνδαλο όταν η News of the World δημοσίευσε μια ιστορία σύμφωνα με την οποία ο Ντουμιτρέσκου είχε συνευρεθεί με ιερόδουλη στο Λονδίνο. Δόθηκε γρήγορα δανεικός στη Σεβίλλη για το υπόλοιπο της σεζόν, πριν πουληθεί τελικά στη Γουέστ Χαμ“.  

Comments

Trending