ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: “Άκυρο” ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σε Μαρινάκη

Στον “αέρα” η σημερινή συνάντηση – Οι πρακτικές Μαρινάκη κι ο Κλάτενμπεργκ

Published

on

Ένα ακόμη “χτύπημα” για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που επιμένει στις δικές του τακτικές. Ως πρόεδρος της λίγκας, ο Μαρινάκης επρόκειτο να παρουσιάσει σήμερα το σχέδιο “επαγγελματικής διαιτησίας”, ωστόσο κανείς δε γνωρίζει τι θα συμβεί τελικά, καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ έχουν ήδη ενημερώσει πως δε θα δώσουν το “παρών”.

Ο Μαρινάκης, ήταν έτοιμος να παρουσιάσει το σχέδιο που θεωρεί ο ίδιος σωστό, χωρίς να ενημερώσει πρώτα τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού και βρήκε απέναντί του τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ενώ φημολογείται πως κι άλλες ομάδες έχουν ενστάσεις.

Το… κερασάκι, είναι ότι ο άνθρωπος που θα παρουσίαζε το σχέδιο είναι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κάτι που επίσης δε γνώριζε αρχικά κανείς, με τις ομάδες να ενημερώνονται μέσω… email, την ώρα που τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, όσον αφορά στον Άγγλο.

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13:30 το μεσημέρι, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι όλα στον αέρα, με τους “ασπρόμαυρους” και την Ένωση, να μην είναι ιδιαίτερα ζεστοί με τη διαδικασία που ακολουθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μένει να φανεί, ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις.

Comments

Trending