ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Του έκατσε βαριά η ήττα

«Δεν μπορώ να δεχτώ το αποτέλεσμα» σχολίασε ο Μίτσελ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Published

on

Δεν μπορεί να… χωνέψει την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του Ολυμπιακού που με δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν μπορεί να δεχτεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει με βάση την εικόνα που είχε.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ τόνισε:

«Πραγματικά δε μπορώ να δεχτώ το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δεν το αξίζαμε βάσει του τρόπου που παίξαμε. Ωστόσο ξέρω πως τώρα όλα αυτά ακούγονται ως δικαιολογίες για αυτό δεν θα το συνεχίσω. Ξέρω πως έχω έρθει σε μια δύσκολη στιγμή, σε μία δύσκολη κατάσταση και προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος για να μπορέσω να βρω τις λύσεις. Θα συνεχίσω να ψάχνω τις λύσεις και στο ματς που ακολουθεί και θα συνεχίσω να προσπαθώ να τις βρίσκω».

Στο αν υπάρχει ζήτημα ψυχολογίας στην ομάδα, απάντησε:

«Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσω με τίποτα που λέγεται εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Θα τους δικαιολογώ και θα τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως ό,τι και να συμβαίνει όλοι βρισκόμαστε εδώ με τις καλύτερες προθέσεις και σκοπό να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτό αφορά και τους παίκτες και τον προπονητή».

Comments

Trending