ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και πως να το ξεχάσουν… (vid)

Θυμήθηκαν την Τούμπα στην Ομόνοια!

Published

on

22 Οκτωβρίου 2020. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από δύο χρόνια. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην – άδεια λόγω Covid –  Τούμπα την Ομόνοια στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League και ξεκινάει με το… αριστερό!

Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Έρικ Μποτεάκ βάζει τους Κύπριους μπροστά στο σκορ σε μία φάση που η άμυνα του Δικεφάλου ήταν… απούσα, με τους “ασπρόμαυρους” του Αμπέλ Φερέιρα να πιέζουν μετά το 0-1 αλλά να παρουσιάζονται ακίνδυνοι μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων!

Με την έναρξη της επανάληψης, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε τρεις περιπτώσεις με τον Αντόνιο Τσόλακ, με το 1-1 να επιτυγχάνεται εν τέλει στο 56΄ και να είναι… αυστριακή υπόθεση, καθώς ο Στέφαν Σβαμπ “μοίρασε” και ο Τόμας Μουργκ σκόραρε! Δυστυχώς για τον Δικέφαλο όμως, η αντεπίθεση έμεινε στη… μέση!

Σήμερα, η Ομόνοια θυμήθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς σηματοδότησε την πρώτη εμφάνισή της σε ομίλους του Europa League και φυσικά τον πρώτο της βαθμό…

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:  Ζίβκοβιτς, Μάτος (62′ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (46′ Ντούγκλας Αουγκούστο), Σβαμπ, Μουργκ (73′ Μπίσεσβαρ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (73′ Τζόλης), Τσόλακ (62′ Σβιντέρσκι).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λίφτνερ, Λανγκ, Λέγιακς, Βίτορ Γκόμες, Παπουλής (75′ Ασαντέ), Τζιώνη, Ζόρντι Γκόμεθ (75′ Κούσουλος), Μποτεάκ (90+3′ Λοΐζου), Ντούρις (76′ Κακουλλής).

Comments

Trending