ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκοράροντας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (vid)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που ξέρουν να «πληγώνουν» τους Αρκάδες

Published

on

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Superleague, την Κυριακή (23/10) στις 19:30, στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Αρκάδες αποτελούν έναν από τους δύσκολους αντιπάλους για τον ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να μετρούν αρκετά στραβοπατήματα απέναντι τους, αλλά και πολλές νίκες στο όριο. Από το παρόν ρόστερ του Ραζβάν Λουτσέσκου, υπάρχουν 3 ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχθεί “ήρωες” της ομάδας απέναντι στον Αστέρα.

Ο λόγος για τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Γιασμίν Κούρτιτς και Άντριγια Ζίβκοβιτς. Ο πρώτος μετρά δύο γκολ και μια ασίστ σε 16 ματς, αμφότερα εκτός έδρας, με το πρώτο να έρχεται την χρονιά του πρωταθλήματος, από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ το επόμενο ήταν πέρυσι -με πέναλτι- στην νίκη με 0-1. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βέβαια, θα απουσιάσει από την επικείμενη αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς σημάδεψε την περσινή νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 στην Τούμπα. Αμφότερα με πέναλτι, στο γεμάτο θέαμα μεταξύ των δύο ομάδων, περσινό παιχνίδι. Δύο εμφανίσεις, δύο γκολ για τον Σλοβένο μέσο απέναντι στην Τρίπολη.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς έχει επίσης δύο γκολ, σε 5 παιχνίδια, αμφότερα την σεζόν 2020/21. Ο Σέρβος σκόραρε τόσο στο 2-0 της Τούμπας, για τον πρώτο γύρο της Superleague, όσο και στο παιχνίδι στο «Θ. Κολοκοτρώνης», εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1.

Γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έχει και ο Νέλσον Ολιβέιρα, επίσης δύο στον αριθμό. Ωστόσο αυτά ήρθαν όταν αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να μην έχει αντιμετωπίσει ποτέ τους Αρκάδες, με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

 

Comments

Trending