ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σύνδρομο των καθυστερήσεων εμφανίστηκε ξανά

Γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ

Published

on

Ακόμα μία απώλεια βαθμών είχε ο ΠΑΟΚ αυτή την αγωνιστική, με την ομάδα ου Δικεφάλου να αναδεικνύεται ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης με 2-2.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε για πρώτη φορά να κυνηγά το σκορ, καθώς σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.

Οι «ασπρόμαυροι» δέχτηκαν και πάλι γκολ στις καθυστερήσεις ημιχρόνου, με τη διαφορά αυτή τη φορά να είναι πως αυτό έγινε στο τέλος του πρώτου μέρους, με τον Δικέφαλο να είχε μπροστά του άλλα 45 λεπτά για να αντιδράσει, κάτι που δεν συνέβη τόσο κόντρα στον ΟΦΗ όσο και κόντρα στον Λεβαδειακό.

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ στο τέλος, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς. Τέρμα στις καθυστερήσεις δέχτηκε και από τον Ατρόμητο, με τους παίκτες του Δικεφάλου να καταφέρνουν σε εκείνο το παιχνίδι να απαντήσουν, με το γκολ του Νάρεϊ που έδωσε και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Με ενοχλεί που βλέπω άλλες ομάδες να σκοράρουν εύκολα και να μη δέχονται γκολ, την ίδια στιγμή που εμείς έχουμε δεχθεί κάποια τέρματα ουσιαστικά στη τελευταία φάση. Θυμάμαι τα ματς με τον Λεβαδειακό, με τον Παναθηναϊκό. Παίζει ρόλο και η πίεση και αυτό περιγράφεται σε αυτό που είπα νωρίτερα, ότι μας λείπει η ένταση. Γίνεται πολύ δουλειά που μπορεί να μας προσφέρει σταθερότητα», δήλωσε χθες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Αρκάδες ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον ΠΑΟΚ να πληγώνεται στις καθυστερήσεις, αλλά χθες να βιώνει τη λύτρωση, έστω και μερικώς με το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα.

Comments

Trending