ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει την ευκαιρία ο Τσιγγάρας!

Τα πεπραγμένα του 22χρονου χαφ μετά από δύο μήνες παρουσίας στην Γαλλία.

Published

on

Η Τουλούζ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το Στρασβούργο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ligue 1, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Ο Χάρης Τσιγγάρας παρότι συμπεριλήφθηκε από τον Φιλίπ Μοντανιέ στην αποστολή της ομάδας για το χθεσινό παιχνίδι, δεν πήρε χρόνο συμμετοχή παρακολουθώντας την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Ο 22χρονος μέσος δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη το επίσημο ντεμπούτο του με τα «μωβ» και περιμένει την ευκαιρία του προκειμένου να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται σ’ ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου.

Από την στιγμή του δανεισμού του στην Γαλλική ομάδα, ο νεαρός χαφ έχει αγωνιστεί σε μία μόλις αναμέτρηση με την δεύτερη ομάδα της Τουλούζ, αλλά και σ’ ένα φιλικό παιχνίδι με την ανδρική ομάδα. Το πρώτο ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου, όπου αγωνίστηκε για 80 λεπτά καταγράφοντας μάλιστα μία ασίστ στη νίκη με 2-0 επί της Αγκντέ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της τρίτης Εθνικής, στην οποία συμμετέχει η δεύτερη ομάδα των Γάλλων.

Πέντε μέρες αργότερα ο Μοντανιέ του έδωσε φανέλα βασικού στην φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νιμ, όπου αγωνίστηκε σε ολόκληρη την αναμέτρηση με την ομάδα του να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Σημειώνεται πως η Τουλούζ μετά από τις πρώτες 12 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση με 16 βαθμούς.

Comments

Trending