ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Στροφή στην ΑΕΚ και αναμονή

Προχωράει με σημαντικές απώλειες

Published

on

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και να γυρίσει -ξανά- σελίδα, έχοντας μπροστά του ένα ακόμη σημαντικό ντέρμπι.

Αυτή τη φορά, ο “Δικέφαλος” θα ταξιδέψει στην Αθήνα και την OPAP Arena, για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει γι’ αυτό το παιιχνίδι, όπως και για όλα τα επόμενα μέχρι τη διακοπή, τους Λευτέρη Λύρατζη και Μάριο Τσαούση, καθώς κι οι δύο τέθηκαν νοκ άουτ μετά τους τραυματισμούς τους στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Παράλληλα, απαντήσεις αναμένονται για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί, με φόντο την ΑΕΚ και στη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ στα… pits παραμένουν κι οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Μπράντον Τόμας.

Όσον αφορά στον Σέρβο, δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο πόδι, με αποτέλεσμα να του φύγει το νύχι, με την ακτινογραφία του να είναι “καθαρή” και την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά, ενώ από την άλλη ο Μαροκινός αισθάνθηκε ένα σφίξιμο.

Comments

Trending