ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα ανεπανάληπτα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (vids)

Με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο ο ΠΑΟΚ πήρε πέρυσι αυτό που ήθελε

Published

on

Στους ρυθμούς του κυριακάτικου ντέρμπι κινούνται σιγά σιγά τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετώπισε την περσινή χρονιά τρεις φορές την «Ένωση» εκτός έδρας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να φεύγουν σε όλα τα παιχνίδια αήττητοι με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Αρχικά τον περασμένο Φεβρουάριο για το θεσμό του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ πήρε μία επική πρόκριση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, με τους ασπρόμαυρους» να είναι με την πλάτη στον τοίχο μέχρι το 95 και όχι απλά να παίρνει την πρόκριση, αλλά και τη νίκη με το γκολ του Μιτρίτσα.

Ακολούθησε ο αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πλάι να μην χάσει αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού εξαιτίας της αποβολής του Χάρη Τσιγγάρα.

Σε ότι αφορά στα πλέι οφ, ο Δικέφαλος του Βορρά έφυγε ξανά με τη νίκη από την έδρα της ΑΕΚ, με το γκολ του Αντόνιο Τσόλακ και ενώ είχε προηγηθεί λίγες μέρες πριν η πρόκριση επί της Γάνδης στην Ευρώπη.

Comments

Trending