ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράφα Σοάρες 94 ημέρες μετά

Καλείται να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας

Published

on

Τα προβλήματα τραυματισμού στον ΠΑΟΚ, και ειδικά αυτά στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Βιεϊρίνια και Τσαούση να είναι μένουν εκτός δράσης, έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο ο Ράφα Σοάρες.

Ο 27χρονος Πορτογάλος, παρότι διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Σοάρες ταλαιπωρήθηκε αρχικά από θλάση και έπειτα ήταν ανέτοιμος, με τον Λουτσέσκου να τον έχει μόνιμα εκτός αποστολής των αγώνων της Superelague.

Τον πρώην μπακ της Γκιμαράες, τον είδαμε μόλις δύο φορές σε επίσημα παιχνίδια του Δικεφάλου, με την Λέφσκι Σόφιας, στα προκριματικά του Europa Conference League, όπου σε αμφότερα τα ματς ξεκίνησε βασικός, με αυτό στην Βουλγαρία να το ολοκληρώνει ενώ στον επαναληπτικό της Τούμπας αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Βιεϊρίνια.

Πλέον, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να είναι στα πιτς από τον τραυματισμό του στην Λιβαδειά και τον Τσαούση να αποχωρεί με κάκωση β’ βαθμού στο παιχνίδι της Τούμπας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ράφα Σοάρες είναι ο μόνος διαθέσιμος αριστερός μπακ για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ και συνάμα για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

 

Comments

Trending