ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Διαχείριση και ευκαιρίες

Όλα τα στοιχεία γύρω από τον 19χρονο

Published

on

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μπήκε στο τραπέζι των συζητήσεων με αφορμή την παρουσία του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Το κερδισμένο πέναλτι ήταν η αρχή της ανάκαμψης του Δικέφαλου, που ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 όταν ο 19χρονος πέρασε στην αναμέτρηση.

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο Κριστιάνο Μπάτσι, βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Μακεδονία» είχε ονομαστικά στον Κωνσταντέλια: «Οι ακαδημίες δουλεύουν μεθοδικά και τα παιδιά που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα έχουν προοπτικές γρήγορης ανέλιξης. Δεν είναι μόνον ο Κουλιεράκης, που επωμίστηκε από την αρχή της σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο στην ομάδα παίζουν κι άλλα παιδιά, όπως ο Λύρατζης. Εξαιρετική περίπτωση είναι και ο Κωνσταντέλιας, που έχει τα φόντα να προβιβαστεί και να γίνει πρωταγωνιστής στην πρώτη ομάδα. Πρόκειται για ένα παιδί με τρομερή ποιότητα, έναν μοντέρνο παίκτη που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, πλην αυτής του σέντερ φορ. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα αποτελέσει στόχο μεγάλων κλαμπ του εξωτερικού. Στον ΠΑΟΚ δείχνουμε εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες και αυτή η νοοτροπία μου αρέσει πολύ».

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μετρά 20 εμφανίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, εκ των οποίων οι 12 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και οι 8 με αυτή της Έουπεν. Δυο δυο μεγαλύτερες σε χρονική διάρκεια έχουν καταγραφεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Μέτρησε ένα 45λεπτο στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ τη σεζόν 2020-21 και 23 λεπτά την περασμένη Κυριακή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τον 19χρονο, ο οποίος προσπαθεί να δείξει πράγματα και να πάρει νέες ευκαιρίες. Με τον Δικέφαλο να «ψάχνεται» μεσοεπιθετικά, αυτές μπορεί να έρθουν, με τον «Ντέλια» να δείχνει ικανός να τις αξιοποιήσει.

Comments

Trending