ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα-μάθημα στην «πρόβα τζενεράλε» για τον ΠΑΟΚ Β!

Δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Μακεδονικό οι «ασπρόμαυροι»

Published

on

Σε ένα ματς με «άρωμα» Superleague 2, ο ΠΑΟΚ Β’ γνώρισε την ήττα από τον Μακεδονικό με τον Πανίδη να σημειώνει το μοναδικό τέρμα των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 57ο λεπτό, όμως με τέρματα των Λεωνιδόπουλου (74′) και Τσιφτσί (89′) ο Μακεδονικός πήρε τη νίκη με  3-1.

Η αναμέτρηση ήταν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων με φόντο την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος στις 5 Νοεμβρίου, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην Βέροια από την ομώνυμη ομάδα.

Διάθεση για κυριαρχία από τα πρώτα λεπτά!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει διάθεση να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στην αναμέτρηση, κάτι που αρχικά κατάφερε περιορίζοντας τον Μακεδονικό σε παθητικό ρόλο και τον Μοναστηρλή να επεμβαίνει για πρώτη φορά στο 20ο λεπτό βγαίνοντας γρήγορα έξω από την περιοχή και απομακρύνοντας την μπάλα σε πλάγιο άουτ, προτού ο Σιμόνι γίνει επικίνδυνος.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν στο 26ο λεπτό ο Γαρύφαλλος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και βρήκε τον ολομόναχο Σάντσεθ, του οποίου το γυριστό σουτ έσωσε πάνω στην γραμμή ο Ραούλ Μορικέλι, προτού η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Δικέφαλος απάντησε στο 30′ με τον Πανίδη να δοκιμάζει το πόδι του έξω από την περιοχή και τον Γουναρίδη να απομακρύνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Μακεδονικός βρήκε το γκολ και πήρε κεφάλι στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 44′ ο Παναγιωτούδης πέρασε τη μπάλα στον Μπρατσιάνη, ο οποίος σέντραρε και η μπάλα έφτασε στον Γαρύφαλλο στο δεύτερο δοκάρι, με τον μέσο των «Πρασίνων» να πλασάρει ιδανικά για το 1-0.

Μπήκε «φουριόζος» στο δεύτερο μέρος!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 57′ έφτασε στην ισοφάριση με «δράστη» τον Πανίδη. Ο Ουεντραόγκο «έκλεψε» την μπάλα προτού ο Μακεδονικός ξεχυθεί στην αντεπίθεση, με τον μέσο του ΠΑΟΚ Β’ να μοιράζει στον Χατζηστραβό, ο οποίος με έξυπνη πάσα έβγαλε τον Πανίδη απέναντι από τον πορτιέρε του Μακεδονικού, πλασάροντας ιδανικά για το 1-1!

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Πάμπλο Γκαρσία προέβη σε τέσσερις αλλαγές, με τους Τσιόπτση, Γιαξή, Μπράντονιτς και τον Στέφανο Τζίμα να περνούν στον αγωνιστικό χώρο, αντί των Μοναστηρλή, Κωττά, Σπυάράκου και Πανίδη.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε ολοένα και περισσότερο, με τον Μακεδονικό ωστόσο να εκμεταλλεύεται μια στημένη μπάλα για να μπει ξανά σε θέση οδηγού στο παιχνίδι. Στο 74′ ο Γαρύφαλλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Λεωνιδόπουλος πρόλαβε την άμυνα του ΠΑΟΚ και έγραψε με το κεφάλι το 2-1.

Μάλιστα, στο 89′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, με τον Τσιφτσί να χρίζεται σκόρερ και να «υπογράφει» τη νίκη της ομάδας του.

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης (70′ Ιωαννίδης), Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης (89′ Κοτταρίδης), Τσουκάνης (55′ Χασάνογλου), Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης (89′ Ταχματζίδης), Γαρύφαλλος (81′ Τσιφτσί), Σάντσεθ (66′ Σαραντίδης), Μιλισάβλιεβιτς (66′ Τσιλιγγίρης), Σιμόνι (78′ Ζαννάκης).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής (59′ Τσιώπτσης), Κιτσάκης, Κωττάς (59′ Γιαξής), Μορικέλι, Τασιούρας, Ουεντραόγκο (85′ Κουλούρης), Νινούα, Χατζηστραβός (73′ Δαρέλλας), Ρικάρντο (83′ Σμυρλής), Σπυράκος (59′ Μπράντονιτς), Πανίδης (59′ Τζίμας)

Comments

Trending