ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλοι στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον Στεφάνσκι! (vid)

Με… κιτρινόμαυρα γυαλιά ο Πολωνός

Published

on

Οργή έχει προκαλέσει στις τάξεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ο διαιτητής της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, Ντάνιελ Στεφάνσκι που τα βλέπει όλα… κιτρινόμαυρα!

Στον «ασπρόμαυρο» πάγκο είναι έξαλλοι με τη στάση που κρατά ο Πολωνός διαιτητής ο οποίος παίζει 100-0, αφήνοντας ατιμώρητους τους παίκτες της Ένωσης σε αρκετές περιπτώσεις!

Με τα σφυρίγματά του κλείνει τον ΠΑΟΚ στα καρέ του, ενώ δεν δείχνει κάρτα στο δολοφονικό τάκλιν του Αραούχο στον Κωνσταντέλια, ενώ αφήνει τη φάση και σε καθαρό φάουλ πάνω στον Κοτάρσκι. Η πρώτη φάση της ΑΕΚ επίσης ξεκίνησε από φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Ολιβέιρα.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι η πρώτη κάρτα που έδειξε ο Στεφάνσκι ήταν αυτή σε βάρος του Ντάντας στο 41′ προκαλώντας την «έκρηξη» του Λουτσέσκου!

Πέρα από τα «ανάποδα» πλάγια, φάουλ και κόρνερ που δίνει ο Στεφάνσκι, εξοργιστικό ήταν και το γεγονός όταν σε πλάγιο που κέρδισε ο ΠΑΟΚ δεν έδειχνε το σημείο που έπρεπε να εκτελεστεί για να μην φύγουν γρήγορα οι «ασπρόμαυροι» στην επίθεση.

Όλα αυτά την ώρα που η μετάδοση του αγώνα από την συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote είναι… συνεπαρμένη από το κλίμα στην OPAP Arena και τα βλέπει όλα καλά…

 

Comments

Trending