ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά στην κορυφή ο Νάρεϊ!

Συνεχίζει την συλλογή βραβείων ο Γερμανός μεσοεπιθετικός

Published

on

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι αυτός που διακρίνεται στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, με τον Γερμανό εξτρέμ να κερδίζει το βραβείο του BOX MVP του Δικεφάλου για δεύτερο διαδοχικό μήνα, τον Σεπτέμβριο, μετά από αυτό που είχε κερδίσει και τον Αύγουστο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι δύο πρώτοι μήνες της σεζόν του ανήκουν. Ο Νάρεϊ μετά την ανάδειξή του σε BOX MVP Αυγούστου κατέκτησε και το βραβείο του Σεπτεμβρίου, μέσα από τη δική σας ψήφο.

Με γκολ και ασίστ τον Σεπτέμβριο ο Νάρεϊ ήταν κομβικός στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα μας. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, προσέφερε βοήθειες και στην άμυνα, έδειξε πως δεν είχε κανένα θέμα να προσαρμοστεί άμεσα και πήρε από την αρχή ρόλο πρωταγωνιστή. Στην ψηφοφορία του Σεπτεμβρίου, ο Νάρεϊ συγκέντρωσε το 47,58% των ψήφων του κοινού και πήρε το βραβείο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ντόμινικ Κοτάρσκι , που κι αυτός από το ξεκίνημα της σεζόν έχει πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ κι είναι κομβικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , με τον Τιάγκο Ντάντας να συμπληρώνει το βάθρο.

Comments

Trending