ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Μπαίνοντας στην τελική ευθεία

Μία εβδομάδα πριν τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ

Published

on

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου επέστρεψε στο νικηφόρα αποτελέσματα με τη νίκη που σημείωσε εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ.

Η προσοχή πλέον όλων στο στρατόπεδο του Δικεφάλου στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό την Πέμπτη (21:30). Η ομάδα της Νίκαιας πέτυχε την πρώτη της νίκη την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε, επικρατώντας στο Ηράκλειο του ΌΦΗ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Γιάσμιν Κούρτιτς που εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ μένει να φανεί εάν θα έχει στη διάθεση του και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που την προηγούμενη βδομάδα μπήκε σταδιακά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Σίγουρα εκτός μάχης θα βρίσκονται οι Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ εξαιτίας των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Μετά την εμβόλιμη αγωνιστική αυτής της εβδομάδας, ακολουθεί η τελευταία του πρώτου γύρου, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Βόλο και αμέσως μετά υπάρχει η διακοπή εξαιτίας της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Comments

Trending