ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάμπιο Μαρτίνς εν δράσει (vid)

Αυτός είναι ο Φάμπιο Μάρτινς!

Published

on

Μετά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε κατά τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο κύβος ερρίφθη και ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, είναι ο Φάμπιο Μάρτινς.

Ο Μαρτίνς είναι διεθνής με όλες τις “μικρές” ομάδες της Πορτογαλίας έχοντας πραγματοποιήσει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Πόρτο, ενώ εκτός της Μπράγκα έχει αγωνιστεί σε Ντεσπορτίβο Άβες, Πάσος Φερέιρα, Τσάβες, Φαμαλικάο και Αλ Σαμπάμπ,

Toν Ιούνιου του 2020 συμφώνησε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού στο Ριάντ και στην Αλ Σαμπά ενώ το περσινό καλοκαίρι θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στην Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Γουάντα.

Στην Σαουδική Αραβία υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως το φετινό καλοκαίρι εμφάνισε τάσεις φυγής για αυτό και προτάθηκε -μεταξύ άλλων- στον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα εκτός από την Πορτογαλία, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Πάκος Φερέιρα, της Τσάβες, της Μπράγκα και της Φαμαλικάο. Τον περσινό Σεπτέμβριο η ομάδα από την Σαουδική Αραβία τον αγόρασε από την Μπράγκα βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό των 3.000.000 ευρώ.

Αν τσεκάρει κανείς τους αριθμούς του θα διαπιστώσει ότι την τελευταία πενταετία έχει βρει δίχτυα 40 φορές και έχει μοιράσει 19 ασίστ. Ειδικότερα, την περσινή σεζόν κατέγραψε 29 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε 9 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Φάμπιο Μαρτίνς αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όμως γνωρίζει και την θέση πίσω από τον «φουνταριστό».

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του Μάρτινς:

Comments

Trending