ΑΣ

Εβδομάδα γεμάτη…ΠΑΟΚ!

Η πλούσια ασπρόμαυρη ατζέντα των επόμενων ημερών

Published

on

Διανύουμε εβδομάδα αγωνιστικής δράσης σε αρκετά αθλήματα, με ένα πρόγραμμα γεμάτο από ΠΑΟΚ, τις επόμενες ημέρες. Αρχικά νωρίτερα σήμερα (7/11), το τμήμα πόλο πέτυχε άλλη μια νίκη, συνεχίζοντας το σερί του ενώ ακολουθούν «μάχες» σε βόλεϊ, χάντμπολ και ποδόσφαιρο.

Την Τετάρτη (9/11) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο χάντμπολ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 18:00, στο ντέρμπι των Δικεφάλων. Ένα παιχνίδι που θα προβληθεί διαδικτυακά, από το κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ, στο Youtube.

Μια ώρα αργότερα, το ανδρικό τμήμα βόλεϊ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την βουλγαρική Μοντάνα, στον πρώτο αγώνα της φάσης των “32” του CEV Challenge Cup. Παιχνίδι που ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει στο Cosmote Sport 9.

Τέλος, την Πέμπτη (10/11), το πρόγραμμα πριν το σαββατοκύριακο κλείνει με τον αγώνα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, στην Νεάπολη, εκεί όπου οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό, για την 12η αγωνιστική της ελληνικής Superleague, στις 21:30. Παιχνίδι που θα προβληθεί μέσω Cosmote Sport 1.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Χάντμπολ ανδρών
6η αγωνιστική, Handball Premier
«Σπίτι του Χάντμπολ»
18:00, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (AC PAOK TV)

Βόλεϊ ανδρών
1ος αγώνας Φάση των «32», CEV Challenge Cup
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ-Montana (OTE Sport 9HD)

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΕ ΠΑΟΚ
12η αγωνιστική, Superleague Interwetten
Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης
21:30, Ιωνικός-ΠΑΟΚ (OTE Sport 1HD)

Comments

Trending