ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμφίβολος ο Κούρτιτς για Ιωνικό

Τα νέα από τη σημερινή προπόνηση και τι συμβαίνει με τον Σλοβένο

Published

on

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, είναι διαφορετικό για τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική και την Πέμπτη, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ιωνικό.

«Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν μαζί με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια κι έκαναν πρακτική εφαρμογή με οικογενειακό δίτερμα» αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ για τη σημερινή προπόνηση.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα… «αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο τις προηγούμενες μέρες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές. Ο Σλοβένος έκανε θεραπεία κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα».

Ο Βιεϊρίνια συνέχισε με πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ Νάρεϊ, Λύρατζης και Τσαούσης έκαναν θεραπεία. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο, με μία προπόνηση στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Comments

Trending