ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέφαν Σβαμπ τέσσερις μήνες μετά…

Κερδίζει πόντους ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ.

Published

on

O Στέφαν Σβαμπ επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με τη φανέλα βασικού, αλλά και στα γκολ καθώς ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Δικέφαλος, ευστοχώντας για το 2-0.

Μετά το παιχνίδι του ζητήθηκε να βάλει έναν τίτλο, όμως ο ίδιος όπως κάνει τα δύο χρόνια που ανήκει στον ΠΑΟΚ, στάθηκε στην ομάδα και χαρακτηριστικά είπε: «Τι ωραία που κερδίσαμε, αυτός είναι ο τίτλος μου. Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ήταν πολύ σημαντικοί οι βαθμοί για την ομάδα, χαίρομαι και για εμένα που βρέθηκα μετά από καιρό στην ενδεκάδα. Είναι πάρα πολύ ωραίο να βάζεις γκολ, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα.»

O Aυστριακός μέσος είναι η αλήθεια πως δεν έχει πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής, βλέποντας τα περισσότερα παιχνίδια από τον πάγκο. Από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έως σήμερα έχει καταγράψει 10 συμμετοχές, όμως μόνο σε δύο από αυτές βρισκόταν στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Ειδικότερα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου του έδωσε φανέλα βασικού στο παρθενικό παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας στο «Γκεόργκι Ασπαρούχωφ». Έπειτα ακολούθησαν κάποιες συμμετοχές για τον 32χρονο ερχόμενος από τον πάγκο, μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου μετά από τέσσερις μήνες πήρε φανέλα βασικού από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο Σβαμπ «άρπαξε από τα μαλλιά» την ευκαιρία που του δόθηκε, δημιουργώντας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις επιλογές στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Comments

Trending