ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης νίκησε τη Λαμία και έμεινε στην 6η θέση

Πέντε γκολ στη Λαμία, τα τέσσερα με παίκτη παραπάνω

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Πάλμα, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ, ο Άρης επιβλήθηκε εύκολα με 5-0 της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή του Ντάνι Μπεχαράνο (20′), πετυχαίνοντας την πιο ευρεία φετινή της νίκη, με τα τέρματα των Φαμπιάνο Λέισμαν (17′), Λουίς Πάλμα (33′, 36′, 58′) και Αντρέ Γκρέι (90’+1′).

Η Λαμία, πάντως, σπατάλησε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία με τη συμπλήρωση οκτώ λεπτών. Ο Σωτήρης Τσιλούλης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Πέτρος Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά, με τον Χουλιάν Κουέστα να σώζει την εστία του στην εξ επαφής προβολή του Τόμας ντε Βινσέντι. Οι γηπεδούχοι, εν τέλει, προηγήθηκαν από στημένη φάση, με τον Φαμπιάνο να σκοράρει με κεφαλιά στο 17′ έπειτα από κομπίνα σε κόρνερ.

Τρία λεπτά μετά το προβάδισμα στο σκορ, ο Άρης απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Μπεχαράνο έκανε φάουλ, αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, συνέχισε να διαμαρτύρεται έντονα, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Comments

Trending