ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το δεύτερο διπλό της σεζόν

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ιωνικό, εκτός έδρας

Published

on

Ημέρα αγώνα για τον ΠΑΟΚ (10/11), που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Superleague.

Για το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι μια δύσκολη έξοδος, απέναντι σε αντίπαλο που δεν κέρδισε σε κανένα από τα δύο περσινά παιχνίδια, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης και φέρνοντας ισοπαλία στο παιχνίδι της Τούμπας, στον δεύτερο γύρο.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κάνει για δεύτερη φορά το back to back στις νίκες, την φετινή σεζόν και μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, ερχόμενος από το 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, θέλει να εξασφαλίσει το δεύτερο τρίποντο μακριά από την έδρα του, μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης», με 1-2.

Οι γηπεδούχοι, με την σειρά τους, προέρχονται από το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 0-2 στην Κρήτη, έναντι του ΟΦΗ. Νίκη που τους «ξεκόλλησε» από τον πάτο της βαθμολογίας, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα με 6 ήττες και 4 ισοπαλίες, στις πρώτες 10 στροφές της Superleague.

Η προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 21:30, με τον κόσμο να έχει την δυνατότητα να το παρακολουθήσει ζωντανά, μέσα από το συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sport 1.

Comments

Trending