ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνεται για Κύπρο ο ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για τη μίνι – προετοιμασία

Published

on

Η διεξαγωγή του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ τον επόμενο μήνα όπως ήταν φυσικό προκαλεί πρωτόγνωρα δεδομένα στις ποδοσφαιρικές ομάδες, καθώς το καλεντάρι ανατρέπεται, λίγους μήνες μετά την έναρξη της νέας σεζόν.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ρίχνει αυλαία το επόμενο τριήμερο, με τον ΠΑΟΚ να δίνει το τελευταίο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο το βράδυ της Κυριακής στις 21:30 στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα το επίκεντρο θα στραφεί τόσο στα μεταγραφικά ζητήματα, με το αγωνιστικό όμως να παραμένει στο πρώτο πλάνο, καθώς ο Δικέφαλος θα μπει σε ρυθμούς… μίνι προετοιμασίας.

Μετά από αρκετή σκέψη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «ψάχνονται» για την παρουσία του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου στην Κύπρο για ένα διάστημα 7-10 ημερών μετά τις 27/11.

Δεν αποκλείεται η Λάρνακα να αποτελέσει τη «βάση» του Δικεφάλου, με τους «ασπρόμαυρους» πέρα από προπονήσεις να αναζητούν και σειρά φιλικών παιχνιδιών με ξένες ομάδες που θα πραγματοποιούν επίσης την προετοιμασία τους στην Κύπρο, καθώς το πρωτάθλημα στη χώρα συνεχίζεται κανονικά.

Για την ώρα μπορεί τα παραπάνω να είναι το σενάριο που προκρίνεται, ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμα κλείσει επίσημα, μιας και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την έρευνα τους.

Comments

Trending