ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πνίγονται από την… αδικία στον Πειραιά!

Οι… τιμωρίες – έκτρωμα και η… εγκληματική στοχοποίηση!

Published

on

Δεν… έκατσε καλά στον Πειραιά η τιμωρία που επέβαλε χθες το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League στους Κώστα Καραπαπά και Γιάννη Βρέντζο και τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο και την είσοδο τους στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Εγκληματική στοχοποίηση του Πρωταθλητή, με εμετικά σχόλια, ψευδείς ερμηνείες και γραφή δικηγόρου” αναφέρει “χτύπημα” στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Κόκκινος Πρωταθλητής – Γαύρος”, “Τιμωρίες – έκτρωμα σε Καραπαπά και Βρέντζο, στον πρώτο επιβλήθηκε ποινή που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό, ο δεύτερος τιμωρήθηκε αν και είχε δικαίωμα εισόδου στα αποδυτήρια” αναφέρει ένα άλλο!

Υπενθυμίζεται πως στον… τέταρτο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, επιβλήθηκε τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα έξι μηνών, ενώ στον Γιάννη Βρέντζο τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα τριών μηνών και 15 ημερών.

Προφανώς, για να ήταν δίκαιη η τιμωρία των δυο, σύμφωνα με τις εφημερίδες του Ολυμπιακού τουλάχιστον – θα έπρεπε αμφότεροι να έχουν ανέβει στον… σβέρκο του Δανού διαιτητή Κέλετ ή ο Κώστας Καραπαπάς να… κατεβάσει και τα παντελόνια του στην κερκίδα αντί να περιοριστεί μόνο σε χειρονομίες!

Πως να μην αναπολείς μετά τα ωραία χρόνια της Παράγκας, στη διάρκεια των οποίων το μόνο που δεν συνέβη ήταν να επιβληθεί πρόστιμο σε κάποιον δικαστή για… ταλαιπωρία ποδοσφαιριστή ή παράγοντα του Ολυμπιακού;

Comments

Trending